Lundamo volleyball i idrettsfestivalen

Postet av Lundamo IL - Friidrett den 23. Jan 2018

Lundamo IL deltok med to lag i årets utgave av Idrettsfestivalen. 

Lundamo Volleyball Damer og Lundamo Volleyball Mix.

Begge lagene kom seg gjennom gruppespillene med seirer i alle kampene. For mixlaget var det dermed duket for 8-dels finale mot Leangen Kulturbarnehage. Denne gikk de seirende 17-41 utav. Selve kampen er slik at det spilles kunn ett sett. Men på tid. Flest poeng etter full omgang vinner kampen. Dermed var det mulig å oppnå hele 41p i en kamp. Deretter ble det kvartfinale mot Trekanten Tiger. Her gikk de derimor på et forsmedelig tap med siffrene 27-29. 

Bedre lykke neste gang folkens!


For damene ble det til slutt et litt annet resultat.
Med ferre påmeldte lag kom damelaget seg direkte til semifinalen etter gruppespillet. Og etter en forrykende innsats mot Vikhammer ungdomskole med siffrene 47-18 var de for andre året på rad klare for finalen!

Her skulle damene møte Cava girls, (som forøvrig ble sist i sin innledende grupppe) og etter fullspilt kamp var poengstillingen 38-27 i favør Lundamo Volleyball.

Vi gratulerer dermed også i år med seieren i Idrettsfestivalen! 


Kan du tenke deg å prøve volleyball sammen med denne gjengen? Det hele er et svært lavterskel tilbud for alle som kan tenke seg å ha litt alternativ fysisk aktivitet. Ingen er for dårlige til å bli med denne gjengen på hverken på trening eller i kamp! Møt opp i Lundahallen på søndager kl 20:00 for å bli med! Legg deg også til i gruppa på facebook (https://www.facebook.com/group...) for jevnlig oppdatering.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.