Info om hjelp

Ønsker du å være med å bidra i Flå/Lundamo håndball. 

Vi har alltid behov for frivillige med stort engasjement for våre aktive utøvere. 

Behovet er aldri det samme, vi kommer til å prøve og holde denne siden oppdatert på hva vi har størst behov for. Men om du ønsker å være med å bidra en gang i blant på et arrangement, eller å være med å planlegge et arrangement eller bare stå i hallen en fredag å steke vaffel så kan vi aldri ha for mange frivillige. Vi kan alltid love ut en kopp med kaffe og hyggelige spillere og foreldre. 


Ta kontakt med Leder, Veronika Høyem leder.flalundamo.handball@klubbkontor.no for spm eller for å melde deg som frivillig. Trener

Flå/Lundamo håndball har alltid et behov for trenere. Vi har lag fra mini håndball til senior. Har du lagt håndballspiller karrieren på hylla, men fortsatt ønsker å bruke tid i hallen og lære opp neste generasjon, eller er du bare veldig engasjert. Ta kontakt, klubben kan hjelpe med å finne trener kurs. 


Håper å høre fra deg!

Hallhjelp

Vi har mange arrangement gjennom sesongen. Både turneringer, håndballskole, kick off, teknikktrening og ordinære kamp arrangement. Ønsker du å delta litt på kjøkken eller sitte i sekretariatet. Kanskje sitte enkelte timer som tilsynsvakt. Ta kontakt, vi har alltid bruk for en ekstra :)