Lundamo volleyball i idrettsfestivalen

Postet av Lundamo IL - Friidrett den 23. Jan 2018

Lundamo IL deltok med to lag i årets utgave av Idrettsfestivalen. 

Lundamo Volleyball Damer og Lundamo Volleyball Mix.

Begge lagene kom seg gjennom gruppespillene med seirer i alle kampene. For mixlaget var det dermed duket for 8-dels finale mot Leangen Kulturbarnehage. Denne gikk de seirende 17-41 utav. Selve kampen er slik at det spilles kunn ett sett. Men på tid. Flest poeng etter full omgang vinner kampen. Dermed var det mulig å oppnå hele 41p i en kamp. Deretter ble det kvartfinale mot Trekanten Tiger. Her gikk de derimor på et forsmedelig tap med siffrene 27-29. 

Bedre lykke neste gang folkens!


For damene ble det til slutt et litt annet resultat.
Med ferre påmeldte lag kom damelaget seg direkte til semifinalen etter gruppespillet. Og etter en forrykende innsats mot Vikhammer ungdomskole med siffrene 47-18 var de for andre året på rad klare for finalen!

Her skulle damene møte Cava girls, (som forøvrig ble sist i sin innledende grupppe) og etter fullspilt kamp var poengstillingen 38-27 i favør Lundamo Volleyball.

Vi gratulerer dermed også i år med seieren i Idrettsfestivalen! 


Kan du tenke deg å prøve volleyball sammen med denne gjengen? Det hele er et svært lavterskel tilbud for alle som kan tenke seg å ha litt alternativ fysisk aktivitet. Ingen er for dårlige til å bli med denne gjengen på hverken på trening eller i kamp! Møt opp i Lundahallen på søndager kl 20:00 for å bli med! Legg deg også til i gruppa på facebook (https://www.facebook.com/group...) for jevnlig oppdatering.
Damelaget i volleyball til topps under idrettsfestivalen 2017

Postet av Lundamo IL - Friidrett den 23. Jan 2017

Idrettsfestivalen 2017

Årets Idrettsfestival gikk av stabelen i Nidarøhallen forrige uke.

Lundamo IL stilte med to lag i Volleyball. Et damelag og et mixlag.

Damelaget hadde innledende gruppespill på onsdag, og gikk seirende ut av sine kamper med god margin. På søndag var det semi-finale mot Rosenborglærerne, en kamp som endte 33-21, og finalebilletten var sikret.

I finalen møtte de Vikahammer ungdomsskole. Og med et sluttresultat på 39-18, kunne laget fra Lundamo stolt klatre på toppen av pallen.

Godt jobbet damer!Flere lag i aksjon

Også mixlaget fra Lundamo IL fikk en lett reise gjennom gruppespillet på fredag. Med tre seirer var de først i sin pulje. Men dessverre ble Trekanten Tigers for sterke i åttendedelsfinalen, og med et knepent tap 26-29 ble det enden på visa for denne gang. Men de har lovet å fortsette treningen til neste års festival.