Anne Kjersti Kalvå med i OL-troppen!

Postet av Lundamo Idrettslag den 10. Jan 2022

Anne Kjersti Kalvå med i OL-troppen!

Lundamo Idrettslag gratulerer Anne Kjersti Kalvå med uttaket til Beijing-lekene 2022! 

Ikke er bare dette Anne Kjerstis første uttak til OL, men Anne Kjersti blir med dette også Lundamo idrettslags første utøver som skal delta i et OL. Og at det skjer i det året vi ferier 100 år gjør det jo for idrettslaget litt ekstra spesielt. (Det skal nevnes at Magnus Stensås har representert Lundamo IL i ungdoms-OL i 2011, og det det ble kronet med et eksepsjonelt OL-sølv!)

Anne Kjersti har gjennom en lang karriere representert Lundamo IL på en svært fremdragende måte, og hun har vært et de absolutt største forbildene som idrettslaget har fostret opp. Hun har vært beviset på at det nytter å stå på, det belønner seg til slutt! Allerede i 2009 tok Anne Kjersti NM-gull medalje for Lundamo idrettslag da hun gikk til topps i 7,5 km i junior-NM. For dette mottok hun i tillegg, som en av tre i idrettslaget, Ivar Horgs prestasjonspokal. En pokal som kun tildeles de som presterer til NM-medalje eller bedre!

I 2010 sesongen var hun også med på Sør-trøndelags stafettlag som tok seier i junior-NM. 

Også i 2012 sto Anne Kjersti på toppen av pallen i junior-NM, et mesterskap som forøvrig sikret en 5. og 7. plass i tillegg. World-cup debuten gjorde hun unna da hun deltok på sprint i Drammen i 2013. Den første av mange! 

Hun har også representert klubben i junior-VM og toppet karrieren så langt i fjor med uttak til VM i Oberstdorf. Dette uttaket gjorde hun alvor av, og slo like godt til med en imponerende 6.plass på den klassiske 3-mila! Dette sikret Anne Kjersti en fast plass på Landslaget i langrenn! 

Nå har altså Anne Kjersti fått OL-billetten utskrevet, vi er sikre på at også her kommer hun til å gjøre Lundamo idrettslag stolt!


Vi ønsker henne all hell og lykke til med OL-drømmen!


Anne Kjersti Kalvå, her i full aksjon i Lundamo IL-drakt. Nå er det offisielt at Anne Kjersti skal delta i Bejing-OL 2022 Foto: Rune Petter Ness/Adresseavisen


1 Kommentar

Kommentarer

  • Eli Stølan

    Gratulerer til Anne Kjersti. Gleder meg ekstra til å følge med i OL nå.

    11 januar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.