SAMMEN ER VI BEST!

Postet av Lundamo Idrettslag den 13. Sep 2017

Hei alle håndballvenner!

Da kan vi gledelig informere om at etter flere måneder med intens jobbing i samarbeid med Idrettsforbundet, Region Nord NHF og våre hovedledere, så er endelig vår nye samarbeidsavtale godkjent og signert av våre hovedstyrer i Flå IL og Lundamo IL.

Med dette kan vi nå starte veien videre og kommende sesong for idretten vår.

Sesongen 2017/2018 har vi også jobbet med parallellt med avtalen.

Noen utfordringer har vi støtt på underveis, men sammen har vi funnet gode løsninger og det vil vi fortsette med.

Samarbeid er nøkkelen til suksess!

Vi i Flå IL og Lundamo IL avd håndball vil om kort tid publisere all info som omhandler hvilke lag vi har og hvilke treningstider disse har.

Og informasjon om hvilke tilbud vi kan tilby  for de som vi ikke har egne lag til i klubbene.

Vil få takke alle dere for deres tålmodighet og håper vi kan med utgangspunktet som ligger i ny samarbeidsavtale skape glede, samhold og mestring for alle våre spillere og trenere.

Og ikke minst for dere foreldre, familie og alle som føler tilhørighet med idretten vi er så glade i.

Sammen er vi sterke og kan oppnå det vi ønsker.

Flest mulig, lengst mulig!
Håndballavdelingene i Flå IL og Lundamo IL

Postet av Lundamo Idrettslag den 1. Jun 2017

Kjære håndballvenner i Flå og Lundamo

Håndballavdelingene i Flå IL og Lundamo IL hadde i kveld et innledende samarbeidsmøte foran kommende håndballsesong. Til stede var håndballstyrene og hovedstyrelederne i begge klubbene, samt leder i Melhus Idrettsråd, Ruth Laila Berge og utviklingskonsulent i Sør-Trøndelag Idrettskrets, Ivan Leraand.


Begge klubbene er ivrige på å komme i gang med en ny og spennende håndballsesong, og ser frem til at en ny samarbeidsavtale og ny organisering kommer på plass i løpet av juni måned.

Leraand fra Idrettskretsen uttaler at idrettslagene i Flå og Lundamo i denne sammenheng er en enestående foregangsmodell for andre samarbeidsklubber i Trøndelag, og at Idrettskretsen gjerne stiller med sine rådgivere for å videreutvikle det organisatoriske og sportslige samarbeidet.


Hovedstyrene i Flå og Lundamo ønsker håndballmiljøet lykke til med samarbeidet!