Skøytedisko i Evjengrenda

Postet av Lundamo Idrettslag den 11. Jan 2018

Onsdag 10.01 arrangerte tre damer, på eget initiativ, skøytedisko i Evjengrenda på vestsida av Gaula. Under stjerneklar himmel fikk barna skøyte til musikk, mens laserstråler danset over isen. Skøytediskoen ble et svært vellykket arrangement på isen, som ble til av seg selv på den planerte jorden etter de arkeologiske utgravingene som ble gjort i høst. Det hele ble et fantastisk tiltak der omkring 80 barn og voksne møtte opp for å gå på skøyer, grille pølse og ta en kopp kaffe i vintermørket. Lundamo IL hadde ingenting med arrangementet å gjøre, men vi skryter gjerne av positive tiltak i lokalmiljøet som fremmer fysisk fostring. 


Damene lovte i tillegg at så lenge isen holder seg vil den bli brøytet, og lysene vil bli slått på om kveldene fremover, så her er det fritt frem for alle de som ønsker å prøve isen selv å ta turen.

Med laserkastere, lys og musikk kunne ungene leke og danse på isen.

Alle barna barna ga klart uttrykk for at dette var et topp tiltak. Og små og store i alle aldre storkoste seg på isen.

For foreldre var det rigget opp med litt sitteplasser, og det var tent opp bålpanner som alle kunne grille medbragt mat over. Mange grillet også marshmallows.

Damene bak skøytekvelden. Lena, Gunhild og Laila. De sørget for lys, musikk, bålpanner og stemningsskapende fakler rundt isen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.