All aktivitet avlyst!

Postet av Lundamo Idrettslag den 4. Jan 2021

Med ønsker om et godt nytt år til alle våre medlemmer, har vi allerede hatt gode nyheter å komme med. Vi har nå tatt i bruk "Trimpoeng" som vi allerede ser at flere har benyttet seg av, og som vi håper stimulerer til økt lyst til å ut å utforske enda flere trimposter i nærområdet vårt. 


Men ikke alt er like lystbetont nå på nyåret. Med det som ser ut til å være en ny smittebølge i distriktet, ser vi derfor det som vår plikt å bidra i dugnaden med å redusere antall kontaktpunkter for økt smitterisiko. Lundamo idrettslag velger derfor å innstille all organisert aktivitet i idrettslaget den første uken i første omgang. 

All innendørs aktivitet er fra sentralt og kommunalt hold innstilt, men vi velger i tillegg å også avlyse organiserte skitreninger i samråd med samarbeidsklubbene. Oppfordrer til egenaktivitet/-trening utendørs der meteren kan overholdes mot andre. 

Vi kommer fortløpende tilbake med mer informasjon etterhvert som vi ser an situasjonen. Følg med på spond, hjemmesiden og facebook for siste oppdaterte info innen deres aktuelle idrettsgren. Vi gleder oss alle til at vi er tilbake til normalen, og at vi kan være i full drift med kamper, turneringer, renn, konkurranser og treninger. 


Mvh
Eirik Segtnan
Leder, Lundamo IL