Gauldalsløpet i bilder.

Postet av Lundamo IL - Friidrett den 12. Jun 2018

Gauldalsløpet er stadig i vekst, i år deltok 113 stk i alle klassene til sammen. En økning på nesten 20 løpere fra i fjor. Dette gleder oss stort, og vi håper på at enda flere deltar på det flotte løpet vi har i Lundamo sentrum til neste år. Det som er ekstra artig å se er at stadig flere lokale deltar. Dette setter vi umåtelig stor pris på.

Været var iallefall med oss på vår side. Med blå himmel og ca 16 grader, var det en perfekt ramme for årets utgave.

Vi ønsker å takke alle som deltok, og en liten ekstra takk til alle de som tok seg tid til å hjelpe oss under arrangementet. Alt fra løpyevakter, til kjøkken- og tidtakerhjelp. I tillegg takker vi Ragnhild Nyhus Røsbjørgen for en flott oppvarmingsrunde! Og til Horg og Flå juniorkorps som tok seg tid til å underholde oss litt. En ekstra takk til Ole Garli som stilte sporty opp som speaker for oss!

Gratulerer til alle vinnerne, og til alle som ble trukket ut blant alle startende til uttrekkspremie!

Vi ønsker også å takke de som sponset oss med premier:

Hovedpremier:
Sparebank 1 SMN

Uttrekkspremier:
Sport 1 Støren, Sport 1 Melhus, Intersport støren, Coop Marked Lundamo, Coop Extra Støren, Ruta Entreprenør og avisen Gaula.

Vel møtt til neste år!

Her er et utvalg bilder fra løpsdagen:

Lundamo badet i sol og satte en ordentlig ramme rundt hele løpet.

Horg og Flå juniorkorps med litt underholdning.

Publikum koste seg også på sidelinjen.

De minste klare til start i barneløpet.

Godt med saft etter endt løp. Og kjekt med en medalje rundt halsen.

Mange hev seg med under oppvarmingen.

Som ble ledet av Ragnhild.

10 km klare til start.

5 km startet like bak.

Vinnerne av 5 km herrer. Torleif Syrstad, Lundamo IL, stakk av med seieren.

Vinnerne av 5 km damer. Her tok Kristine Unsgård, IL Leik, seieren.

Vinnerne av 10 km herrer. Jon Arne Gaundal, Steinkjer FIK, ble sterkest i et eller sterkt heat.

Vinnerne av 10 km damer. Kari Bjørgen, Lundamo IL, ble vinneren i denne klassen.

Ordførerne i Melhus og Rennebu kommune hadde en egen liten duell. Den endte med dødt løp.

Takk til vår hovedsponsor Sparebank 1 SMN for lån av utstyr.

Resultater Gauldalsløpet 2018

Postet av Lundamo IL - Friidrett den 7. Jun 2018

Her kommer endelig en riktig utgave av resultatene fra Gauldalsløpet 2018.

Beklager at det ble lagt ut feil tidligere.

Vi ønsker å takke alle som tok turen til Lundamo for å delta årets utgave av Gauldalsløpet.

113 startende totalt viser at løpet er på tur oppover igjen. Dette gleder vi oss stort over! Håper alle kommer tilbake til neste år, og at de tar noen ekstra med seg. Vi har selvfølgelig plass til flere...

Resultater for Gauldalsløpet 2018, konkurranseklasse.

Resulater for Gauldasløpet 2018, mosjons- og barneløp.