Skiløypa til Kjelvollen kjøres opp.

Postet av Lundamo IL - Friidrett den 21. Mar 2018

Trimløypa fra Saglimoen til Kjelvollen og Ringveåsen blir i disse dager kjørt opp til glede for alle som tenker seg ut en tur til påska. De starter kjøringa av spor i kveld. Og den vil helt sikkert være klar til helga.

Vi beklager på det sterkeste at denne ikke er kjørt opp tidligere. Det har vært noe vanskelige forhold for å legge løypa, men den siste tids snøfall har gjort til at vi får skispor til påske. 

Mange har etterlyst løypa, og dette tar både trim og ski til seg, og vi satser på at løypa kommer tidligere til neste år. 


God tur til alle som benytter seg av løypa når den er klar. 


Et bilde fra tidligere spor til trimposten på Ringveåsen.



Trenerkurs - Friidrett for barn

Postet av Lundamo IL - Friidrett den 21. Mar 2018

Lundamo IL - friidrett,  var sist helg representert med Eirik Segtnan på Sør-Trøndelag friidrettskrets trenerkurs for barnefriidrett. Kurset som ble avholdt i Meldal ble ledet av Ola Sakshaug. 

Med temaet fra Lek til Friidrett fikk kursdeltagerne innføring i:

- Idrettens verdigrunnlag
- Idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barnefriidrett
- organisering av hensiktsmessig aktivitet i forhold til barns utvikling.

I tillegg var det en praktisk del som gav deltagerne mye ny inspirasjon for hvordan å legge opp til spennende og varierte treninger for barna. 



Nå er friidrettssesongen straks på trappene og vi håper at mange nye har lyst til å prøve seg på friidrett. Det vil bli lagt opp til større og bredere aktivitet i år, med et mål om å kunne delta på enda flere stevner. Det er også et mål om at vi skal delta på noen stafetter også i år. Følg med for mer infomasjon om når treningene starter opp.