Lundamo Idrettslag

Lundamo Idrettslag

Viktig melding: Lundamo idrettslag innstiller all aktivitet.

Postet av Lundamo Idrettslag den 18. Mai 2021


Etter sterk anbefaling fra Melhus kommune velger Lundamo idrettslag å avlyse all organisert aktivitet og idrett til og med 2. pinsedag, 24.mai.

Melhus kommune håper å få oversikt på smittesituasjonen i løpet av uka, og vil komme med nærmere informasjon om videre håndtering smittestituasjonen som berører idretten. 

Viser til https://www.melhus.kommune.no/naa-gjelder-det-aa-unngaa-et-stort-smitteutbrudd.6388192-333490.html

 

Lundamo idrettslag følger anbefalinger og smittevernsregler satt av FHI, Melhus kommune og særforbund for de respektive avdelingene. 

 

For mer informasjon se Melhus kommune sine hjemmesider og Facebook:

https://www.melhus.kommune.no/korona.419217.no.html

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus

 

Mvh

Hovedstyret Lundamo Idrettslag

E-post: leder@lundamoil.no

Tlf: 922 85 993


0 Kommentar

Anne Kjersti debuterer i VM.

Postet av Lundamo Idrettslag den 27. Feb 2021

I dag debuterer endelig vår egen Anne Kjersti Kalvå i et internasjonalt mesterskap. 15 km med skibytte står på programmet, noe som Anne Kjersti selv sier er hennes favoritt øvelse. I en alder av 28 år, står Anne Kjersti frem som et godt eksempel på at det nytter å stå på til man lykkes, og hun er et stort forbilde for alle aktive skiløpere i hele Gauldalen og i Trøndelag.

Lundamo idrettslag er stolte over den ambassadøren du er Anne Kjersti, og vi ønsker deg lykke til i dagens løp!

Hele Lundamo heier på deg Anne Kjersti!!! 


Foto: Geir Olsen, NTB 

 

Foto: Bjørn Steinar Delebekk, VG 


Hilsen alle oss på Lundamo!

 

0 Kommentar

All aktivitet avlyst!

Postet av Lundamo Idrettslag den 4. Jan 2021

Med ønsker om et godt nytt år til alle våre medlemmer, har vi allerede hatt gode nyheter å komme med. Vi har nå tatt i bruk "Trimpoeng" som vi allerede ser at flere har benyttet seg av, og som vi håper stimulerer til økt lyst til å ut å utforske enda flere trimposter i nærområdet vårt. 


Men ikke alt er like lystbetont nå på nyåret. Med det som ser ut til å være en ny smittebølge i distriktet, ser vi derfor det som vår plikt å bidra i dugnaden med å redusere antall kontaktpunkter for økt smitterisiko. Lundamo idrettslag velger derfor å innstille all organisert aktivitet i idrettslaget den første uken i første omgang. 

All innendørs aktivitet er fra sentralt og kommunalt hold innstilt, men vi velger i tillegg å også avlyse organiserte skitreninger i samråd med samarbeidsklubbene. Oppfordrer til egenaktivitet/-trening utendørs der meteren kan overholdes mot andre. 

Vi kommer fortløpende tilbake med mer informasjon etterhvert som vi ser an situasjonen. Følg med på spond, hjemmesiden og facebook for siste oppdaterte info innen deres aktuelle idrettsgren. Vi gleder oss alle til at vi er tilbake til normalen, og at vi kan være i full drift med kamper, turneringer, renn, konkurranser og treninger. 


Mvh
Eirik Segtnan
Leder, Lundamo IL


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline