Trener’s hjørne, Damer 4.divisjon

Kamp 29.10.2017, Flå/Lundamo/Støren - Frøya

Resultat : 25-18

Trener: Astrid Mjøen Holstad

Frøya er et av de bedre lagene vi har møtt så langt, så denne kampen er jeg fornøyd med. Det er en kamp vi helt klart må vinne om vi skal kjempe i toppen og vi overbeviser med til tider godt fremoverspill og gode enkeltprestasjoner. Det er deilig å se at formen og samspillet kommer seg! I 1. omgang vekslet vi og Frøya på å spille godt, men likevel har vi alltid et lite overtak og i 2. omgang ror vi det trygt i land med gode valg og mye fart.

Det vi må jobbe med nå er kommunikasjon i forsvar. Hvem skal gå frem og hvem har streken. Dette vises godt mot et lag som er flinke på å spille strek. I tillegg skal vi fortsette å jobbe med det som er styrken vår, fart fremover og vi skal skyte mye, slik at skuddene sitter der de skal. Vi skal også bli flinkere til å sette opp kantene i etablert angrep. Så her er det enda masse å jobbe med 🙂

Målscorere:

Monica 7, Åshild 5, June 5, Erika 2, Ingrid 2, Thea 2, Randi 1, Mia 1

Målscorere:

Dobbelkamp seniorlag i Horghallen!

Postet av Håndball, Kamper den 26. Okt 2017

Det nærmer seg helg og dobbelkamp for seniorlagene i Horghallen.

Flå/Lundamo/Støren, damer 4 divisjon:
Damene har åpnet sesongen med 3 strake seire, og i helga venter Frøya på motsatt banehalvdel.
Frøya har så langt 1 seier og 2 tap, Frøya har spilt jevne kamper mot lag som Sjetne som topper tabellen.

Flå/Lundamo/Støren, herrer 4 divisjon:
Herrene har åpnet sesongen med 3 strake seire og til helga venter Surnadal på motsatt banehalvdel. Surnadal har enda ikke spilt noen kamper.
Laget gjorde comeback i herrehåndballen ifjor etter mange års pause, og endte sist på tabellen med to seire på ti kamper. Laget har i år forsterket laget.

Damene har kampstart kl. 15:00 etterfulgt av herrene kl. 17:00 🤾🏻‍♀️🤾🏼‍♂️

Ta med venner og familie å kom på kamp 💥

Full oversikt over kamper i Horghallen finner du på Facebookgruppen: KAMPER I HORGHALLEN

1. Hva synes du om kampen?
Jeg synes vi spiller en veldig god kamp, vi starter med 3 kjappe mål før det stopper litt opp og vi får endel tekniske feil! Det blir satt igang  trekk, noe vi ikke lykkes med. Derfor går vi tilbake til basic, med gode pådrag og satsninger bredt i banen. Noe vi lykkes utrolig bra med, vi skaper store rom for hverandre og har mye fint samspill. Utover i kampen finner vi hverandre bra, de tekniske feilene går ned fra tidligere og vi står til tider godt i forsvar! Vi vinner tilslutt med 10 mål, noe vi skal være fornøyd med.

2. Hva synes du man kunne ha gjort bedre?
Vi kunne kjørt enda litt mer tempo og kommet oss mye raskere opp i ankomst fasen, de hadde ikke mange  å bytte med å var tydelig slitne..
samt utnyttet svak retur jobbing av motstanderen i mye større grad, med kontringsballer og hurtigere ball vekslinger.

3. Hva synes du gikk bra i kampen?
Vi finner hverandre utrolig bra utover i kampen og samspillet bli bedre og bedre! Noe som gjenspeiler seg i personlige feil i 2 omgang, som er nede i 5.. det er stor forskjell fra 12-13 i første omgang

4. Hva bør vi bli bedre på?
Bakover; Samspillet mellom 2er og 3er i forsvar, hvem har strek og hvem skal ut,der er vi litt usikker og trenger å jobbe med for å bli trygge på når og hvem som skal ut. Samt at vi må bli flinkere til å få hendene opp, slik at vi kan hjelpe Kristin med skudd som kommer opp.
Fremover; mindre stusslig av ball, ved å minke avstanden til motspiller vil vi  kunne unngå stussing av ball i større grad:)

Ellers en utrolig bra gjennomført kamp😃

22.10.2017

Trener's hjørne, Herrer 4.divisjon

Postet av Håndball, Kamper den 22. Okt 2017

Trener: Kim Ulriksen

Flå/Lundamo/Støren - Vikhammer 3 29-24

Jo, den var grei den. I og for seg action hele tiden. Tror det var en underholdende kamp for publikum.

Vi har en vei å gå i forsvar når det kommer til 1:1 dueller. Ut i fra enighet før kampen om offensivitet i forsvar og et eierforhold til egen nimeter, så kan vi også her ta det opp endel hakk. Vi slipper også i denne kampen inn en 8-10 mål for mye. Vi vinner første omgang 14-8, men vi taper andre omgang med 15-16.
I angrep hadde vi et par anledninger der ballfører ikke er oppmerksom nok på utfallet av eget pådrag og finte. Resultatet er at ballen ble sluppet videre når store luker oppstod som resultat av egen finte eller pådrag. Her skal vi bli flinkere til å stole på eget forarbeid og holde blikket litt lengre på mål før vi søker medspiller. I tillegg kan vi bli hakket flinkere til å faktisk se og time samspill med strek.

En del bra kontringsspill og fine enkeltprestasjoner i etablert angrep. Fantastisk å ha en spillergruppe hvor så mange er kapable til å skape egne muligheter og situasjoner for avslutning.
Når det kommer til forsvar så må jeg starte med honør fylt med respekt til keeper. Å starte med å redde to straffere på rad, pluss en 2-4 syke "puma"-redninger i løpet av det første15-20 minuttene, kan ikke ha stimulert Vikhammers kampmoral noe videre. For utenom det så ser vi at hver gang vi legger "fella" i forsvar så stokker det seg fullstendig for motstander. Vi har også korte perioder hvor forsvaret er helt på plass og da ble det faktisk kul umulig for Vikhammer og nærme seg gode avslutningssituasjoner. Når vi var der plukket vi de sønder og sammen.
Til slutt må jeg selvfølgelig tilføye at vi skal være fornøyd med å ha vunnet alle av våre tre første kamper. Tenker at vi er priviligert som har dette resultatet til nå, til tross for vårt forbedringspotensiale.

I angrep kan vi bli mye mere stabil på tempo fremover. Hurtig frem med hurtig flytting av ball i fellesskap med en gang vi gjenvinner ballen. Og i etablert angrep kan vi bli mere samspilte slik at ikke våre skåringer er kun avhengig av at vi har sterke enkeltspillere som klarer å skape det meste selv. Når vi begynner å møte lag som er sterk på forsvar har dette en meget stor betydning for om utfallet bli i vår favør eller ikke.
Men, den første og største prioriteringen for øyeblikket er forsvarsevne 1:1. Vi må bli flinkere til å være tidlig på angripers pådrag slik at nimeteren eies 100% av oss. Og dette må vi kunne opprettholde stabilt gjennom hele kampen. Vi må også jobbe med å opprettholde kommunikasjonen gjennom hele kampen og ikke i perioder.

Marcus Sunnset 8, Steffen 7, Robert 4, Andreas 4, Lars Ole 4, Markus Engen 2, Endre 1

Neste hjemmekamp: søndag 29.10 Horghallen kl. 16:30 mot Surnadal

Postet av Håndball, Kamper den 1. Okt 2017

Grei kamp.

2. Hva synes du kunne ha blitt gjort bedre?

Forsvar. Vi slapp inn 10-12 mål for mye.

Bra uttelling på avslutningene våre i denne kampen, kontra den forrige. Lite tekninske feil. Også endel effektive og fine overganger fra gjenvinning av ball til vi er i avslutningssone i angrep.

Den kollektive ansvarsfølelsen i forsvar. Virker også som om man ikke skjønner vitsen med kommunikasjon i forsvar, da det forekommer sjeldent og ikke alltid. Likedan evnen til å omsette beskjeder gitt til action med en gang. Greit å vinne med så mange mål og morro for hjemmepublikum, men faktum er at vi møter et meget svakt lag som får skåre alt for mange mål på oss.

Marcus S 13, Robert 9, Magnus 7, Andreas 7, Lars Ole 4, Endre Ø 1, Jo 1

Trener's hjørne damer 4.divisjon

Trenerens hjørne : Astrid Mjøen Holstad

Flå/Lundamo/Støren - Rapp 15-10

Godt med to nye poeng! Jeg synes vi legger ned en enorm innsats i forsvar. Når vi i tillegg har Monica i mål med over 70(!) i redningsprosent er mye gjort. Fremover er det fortsatt mye å gå på.

2. Hva synes du vi kunne ha gjort bedre?
Vi må jobbe med ankomstfasen og luke bort de tekniske feilene. I etablert angrep må vi sette opp hverandre i bedre posisjoner og finne flyten.

Veldig fornøyd med at vi slipper inn kun ti mål mot et lag som har skåret nærmere tretti mål i sine to foregående kamper. Også gledelig å se gode enkeltprestasjoner fremover i banen. Det viser at vi har et stort potensiale!

Pasninger i fart og større tempo i alt vi foretar oss. Vi må også bli flinkere til å sette sjansene vi får. Det er lenge til neste kamp, så nå har vi tid til å trene godt.

June 3, Ingrid 3, Randi 3, Monica 3, Åshild 2, Tone 1

Trener's hjørne

Postet av Håndball, Kamper den 26. Sep 2017

TRENER'S HJØRNE: Astrid Mjøen Holstad

ORKANGER - FLÅ/LUNDAMO D4  16-21

Først og fremst var det sinnsykt godt å vinne årets første seriekamp. Det ble alt for spennende i en kamp hvor vi var det beste laget. Hadde vi bare satt sjansene fra start, ville det blitt overkjøring. 21-16 er et fint resultat og det viser at vi er kapable til å spille veldig godt i forsvar.

2. Hva synes du kunne ha gjort bedre?
Det er forbedringspotensiale i antallet tekniske feil. Mye dårlige langpasninger, som går rett i hendene på Orkanger og avslutninger på mål før vi har bearbeidet ballen nok gir motstanderen sjansen til å holde seg inne i kampen. For meg koker det litt i 2.omgang og jeg skulle gjerne gjort mer grep i spillet vårt en periode der vi sliter mot 5-1-forsvar. Heldigvis fikser jentene det selv, noe som gir oss en klar seier til slutt.

3.Hva synes du gikk bra i kampen?
6 mål bakover i 2. omgang er veldig bra. Monica Gjersvold skyter seg inn i kampen og blir viktig. Mange gode enkeltprestasjoner og en kamp hvor alle virkelig er med å bidrar til seier. Det er herlig å se. Jeg kjenner det skal bli gøy å se hvor langt denne gjengen kan nå.

Vi kan kjøre flere kontringer, men med kontrollert pasningsspill. For å få til dette må vi rett og slett løpe med ball og komme i bedre fysisk form. Vi må bli kjent med hverandres sterke og svake sider og gjennom dette få flyt i spillet. I forsvar skal vi bli bedre på å snakke om strek. Jeg synes starten er veldig bra, men det glipper litt utover i kampen og streken får løpe i rom bak oss.

Åshild 5, Monica 5, Mia 4, June 2, Emma 1, Ingrid 1, Randi 1

Påmelding åpnet!

Postet av Håndball, Kamper den 21. Sep 2017

Påmelding til Horghallen Håndballskole i høstferien er nå åpnet.

Klikk HER for påmelding!

SAMMEN ER VI BEST!

Postet av Håndball, Kamper den 12. Sep 2017

Hei alle håndballvenner!

Da kan vi gledelig informere om at etter flere måneder med intens jobbing i samarbeid med Idrettsforbundet, Region Nord NHF og våre hovedledere, så er endelig vår nye samarbeidsavtale godkjent og signert av våre hovedstyrer i Flå IL og Lundamo IL.

Med dette kan vi nå starte veien videre og kommende sesong for idretten vår.

Sesongen 2017/2018 har vi også jobbet med parallellt med avtalen.

Noen utfordringer har vi støtt på underveis, men sammen har vi funnet gode løsninger og det vil vi fortsette med.

Samarbeid er nøkkelen til suksess!

Vi i Flå IL og Lundamo IL avd håndball vil om kort tid publisere all info som omhandler hvilke lag vi har og hvilke treningstider disse har.

Og informasjon om hvilke tilbud vi kan tilby  for de som vi ikke har egne lag til i klubbene.

Vil få takke alle dere for deres tålmodighet og håper vi kan med utgangspunktet som ligger i ny samarbeidsavtale skape glede, samhold og mestring for alle våre spillere og trenere.

Og ikke minst for dere foreldre, familie og alle som føler tilhørighet med idretten vi er så glade i.

Sammen er vi sterke og kan oppnå det vi ønsker.

Flest mulig, lengst mulig!

Heia Norge og Tom Kåre!

Postet av Håndball, Kamper den 18. Jul 2017

God sommer alle håndballvenner☀️

De fleste har kanskje fått med seg at Tom Kåre Svegård Nikolaisen er med i troppen som i disse dager deltar i Junior-VM i Algerie.

Første kamp ble spilt i dag, og seier til Norge, 31-29 mot Sør-Korea🇳🇴

Resterende innledende kamper spilles som følgende (tidsforskjell +1 time - se tid i parentes.)

20/7, kl 16:00 mot Ungarn (17:00)

21/7, kl 18:00 mot Færøyene (19:00)

23/7, kl 16:00 mot Chile (17:00)

24/7, kl 20:00 mot Tyskland (21:00)

Via lenken kan dere følge streaming av kampene.

Klikk HER

Lykke til videre Norge og Tom Kåre🇳🇴

VELKOMMEN!

Postet av Håndball, Kamper den 2. Jun 2017

Tv: Håkon Aksdal. Th: Eivind Holager.

Vi er stolte over å få med Håkon og Eivind på laget.

De er to unge dommertalent født i 1995, som til tross for sin unge alder allerede har debutert i 1. Divisjon.
Ble i 2016 kåret til årets dommerpar i Region Nord.
De er også medlem av den nasjonale utviklingsgruppa for dommere, kalt Trainee.

Utenfor banen er Håkon elektriker i Buvik Elektro, mens Eivind Holager nettopp er ferdig med en bachelor i byggfag.

GRATULERER!

Postet av Håndball, Kamper den 23. Mai 2017

MIKROKLUBBENE blir lagt merke til!!! :)

Flå & Lundamo vil gratulere Julie Haugen Lilleholte, Adrian Ulriksen og Guro Fremo med uttak i bruttotropp TALENTSAMLING 2017. Alle som står i brutto er aktuell for samling og Region Nord vil med bruttotropp vise at jobben spillerene gjør blir lagt merke til.

Vi så Guro og Adrian på fylkessamling i går. Ingen tvil om de holder ett bra nivå regionalt.

Gauldal trenger mange gode utviklingsmiljø, så topp at spillere markerer seg.

Gratulerer til Trønder-Lyn og Marie Kvaal som også er tatt ut i Bruttotropp !! :)

Det gror godt i Horghallen

Oversikten finner du her!

Seriemester 2016/2017

Postet av Håndball, Kamper den 26. Mar 2017

Gratulerer så mye til spillere og trenerteam med en herlig sesong.

Med kun et tap denne sesongen og 30 poeng, kunne jentene sammen med sitt trenerteam i dag smykke seg med tittelen som seriemestere for sesongen 2016/2017 i avd. 02.

Sammen kan man oppnå det meste!

Stødig dommerpar videre oppover i divisjonene!

Postet av Håndball, Kamper den 23. Feb 2017

Gratulerer så mye!

Vår egen dommerkontakt Sondre Næss Hopstad med sin makker Ove Runhaug, får nå sammen med to andre trainee par mulighet til prøvekamper i 1.divisjon kvinner i mars/april.

17: Lunsj Graffi: Nora Borren

Premiene kan hentes til Wenche Gråbak 92 44 54 38/ Erika Langland 41 81 53 25, etter avtale

Seier til 3.divisjon damer!

Postet av Håndball, Kamper den 4. Feb 2017

Så glad blir jentene etter seier over Meldal på hjemmebane i ettermiddag.

Resultat: 35 -23

​GUTTEHÅNDBALLEN PÅ VEI OPP

Postet av Håndball, Kamper den 2. Feb 2017

Flå/Lundamo har jobbet hardt for å få stabilisert guttehåndballen lokalt de to siste årene.
Nå har vi mange gutter på minihåndball, G10 er i vekst og G12 hevder seg godt. De hadde sist helg en meget tett kamp imot topplaget i pulja.

G14 viste før jul at de kan henge med de fleste.

Gledelig er det også at REGION NORD legger merke til våre gutter.
Adrian Ulriksen er tatt ut til Regional Samling 6.2.2017.
Vi ønsker Adrian lykke til på samling!!!

​JENTENE MARKERER SEG REGIONALT!

To 2002-modeller Guro Fremo og Marie Schult er tatt ut på REGIONAL SAMLING.
Det er stort for en liten klubb å være representert her!
Lykke til begge to!!

SHOWKAMPEN 2017

Postet av Håndball, Kamper den 30. Jan 2017

Flå/Lundamo arrangerer håndballenskveld hvor vi ønsker å fremme håndballen i Gauldalen. I den anledning arrangerer vi showkamp med vårt herrelag mixet med Støren mot Melhus herrer

Arrangementet starter klokken: 18:00
Kampstart klokken: 18:30

Det vil bli konkurranser med flotte premier, utdeling av gavesjekk til Melhus Røde Kors, publisering av vinnere på forhåndssolgte lodd, kiosksalg og stands.

Horghallen
Er du mellom 7-16 år og skal være hjemme i vinterferien, har vi en kjempegod ide på hva DU kan bruke ferien til. Du kan nemlig få lære deg verdens morsomste ballspill – håndball i regi av Flå/Lundamo.
Håndballskolen betales ved påmelding i linken Pris kr. 800,-.
Vi har søskenmoderasjon, prisen er da 400; pr.søsken.

Sparebank1 håndballskole vil ha fokus på ball- og teknikkferdigheter. Utvikling og mestring på alle nivå. Deltakerne skal bli en bedre håndballspiller og få en bedre håndballforståelse, uansett utgangspunkt. Vi skal ha tre utviklende og artige håndballdager som avsluttes med kamper på siste dag:)

Vi stiller med instruktører med lang erfaring i egen klubb og inviterte gjestetrenere