Gymsalen på Flå skole stengt

Postet av Flå IL den 26. Nov 2018

På grunn av øving til juleavslutning på Flå skole er gymsalen stengt fom i dag mandag 26/11 tom onsdag 5/12. Dvs all aktivitet utgår i dette tidsrommet. Vi satser på at det blir basistrening torsdag 6/11 kl 20-21 og stepstyrke tirsdag 11/12 kl 20-21. Følg med her og på fb for nærmere info. Oppfordrer alle til å ha egentrening. :)



Vi kan hjelpe!

Postet av Flå IL den 20. Nov 2018

Visste du at det finnes en tilskuddsordning som kan bidra til at barn fra lavinntektsfamilier også kan delta i aktiviteter?


Offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner kan søke om støtte, på vegne av barn og unge i lavinntektsfamilier. Et eksempel kan være et idrettslag som søker om støtte på vegne av ett eller flere barn i sin krets, slik at de barna kan være med på idrett til tross for trang økonomi.


Målet med denne ordningen er å motvirke eller dempe konsekvensene av fattigdom blant barn og ungdom. Målgruppen er barn og unge som er berørt av utfordringer knyttet til fattigdom. 


Det er Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) som administrerer denne ordningen, som er en nasjonal tilskuddsordning som skal bidra til å inkludere barn i lavinntektsfamilier.


Tidligere het denne ordningen nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom. 


Frist for å søke om tilskudd er 26. november.


Her kan du lese mer om ordningen på Bufdir sine sider, HER 


Ta kontakt med lagleder på laget ditt barn tilhører eller direkte med leder/nestleder!

Informerer om at alle med verv i Flå & Lundamo Håndball har taushetslikt, det skal være trygt å si ifra og ta kontakt.



Svømminga 05.12 utgår

Postet av Flå IL den 20. Nov 2018

Svømminga med ABU 05. desember utgår grunnet juleforestilling på skolen. Vil benytte anledningen til å oppmuntre flere til å benytte seg av kommunens svømmehaller. Vår nærmeste er Lundamo, her finner dere informasjon om åpningstider. Følg de også på facebook ( Lundamo svømmehall) for oppdateringer. 


Merk også at Nissetrimmen 09.12 flyttes til 02.12. Se eget innlegg om nissemarsj og julegrantenning her.





Nissemars og julegrantenning

Postet av Flå IL den 20. Nov 2018

Nissemars & julegrantenning
 

Søndag 2. desember kl. 17:30




Vi møtes ved samfunnshuset og går sammen opp til barnehagen. Der serveres det gløgg, saft og pepperkaker til store og små. 


Sammen skaper vi førjulstemning og tenner årets julegran. Er vi i skikkelig godt humør så kan det hende at det kommer en nisse eller to på besøk. 


                                                      Ta på deg nisselua og bli med !!

Hilsen oss i ABU                            


Nissemars.pdf



Medlemskontigent Flå IL 2018

Postet av Flå IL den 4. Nov 2018

Faktura for medlemskontingent i Flå IL for 2018

I disse dager sendes faktura for medlemskontingent i Flå IL ut til medlemmene. Faktura er sendt både på epost og i brevs form, for å sikre at vi når alle sammen.

På grunn av det nye personvernreglementet opplever vi at «familierelasjoner» i medlemssystemet er opphevet, og mange medlemmer har fått tilsendt faktura på enkeltmedlemskap. Vi ber dere som skal betale familiekontingent se bort fra epost med faktura for enkeltmedlemskap. Denne faktura er kreditert, og korrekte fakturaer skal nå være sendt ut.

Hvis du har spørsmål til faktura/medlemskap, vennligst ta kontakt med nestleder Berit Bolland,berit.bolland@gmail.com/ tlf 48127674.

Faktura betales fortrinnsvis via din bruker påwww.minidrett.no.
I Minidrett kan du også sjekke om du har lagt til alle familiemedlemmer, og om det er registrert riktig postadresse/epostadresse på deg og dine familiemedlemmer. Riktige opplysninger i Minidrett vil lette arbeidet veldig mye for oss i Hovedstyret i Flå IL, og resultere i at Flå IL kan sende faktura kun pr epost, og slippe utgifter til brev/porto. På forhånd takk for hjelpa.

MEDLEMSKAP I FLÅ IL FORPLIKTER IKKE TIL ANNET ENN Å FÅ VÆRE MED I ET SPORTSLIG OG SOSIALT FELLESSKAP I BYGDA VÅR! JO FLERE MEDLEMMER VI BLIR, JO MER TILSKUDD FÅR VI TILDELT FRA DET OFFENTLIGE.



Lommelyktturen 01.11.18

Postet av Flå IL den 1. Nov 2018

Vi hadde en flott tur fra skolen til Blukkuåsen i kveld. Vi var heldige med vær og føre. Mange barn og voksne møtte opp, imponert over hvor godt turhumør barna har - en sprek gjeng:-) takk for turen, vi gleder oss til neste gang!

Onsdag neste uke starter med åpen gymsal for barn under skolepliktig alder kl. 16:30 og fortsetter med Taekwondo for 1.-2 kl. 17:30 og 3.-4. kl. 18:30.